Novice

Obletnica vrtca Hrpelje

V enoti vrtca Hrpelje so letos praznovali 40 let, zato smo se v podjetju Atech odločili za manjše presenečenje za male nadobudneže.

Otroci in kolektiv vrtca Hrpelje so zapisali:
Osebno sta nas obiskala gospod direktor Jakulin Davor in gospa Škrlj Katja, ter nam izročila lepo zavit paket, v katerem je bil projektor, ki ga vrtec potrebuje tako za otroke, kot tudi za odrasle. Pričakali so jih vsi otroci vrtca, skupno smo jim zapeli pesmice, se pogovorili in se tudi fotografirali. Otroci so g. Davorju obljubili: »Ko bomo veliki, bomo inovatorji«.
Za izkazano dobroto ter obisk in pripravljenost na sodelovanje iskrena hvala!

IMP PUMPS

»Iskali smo zanesljiv proizvod, z visoko stopnjo prilagodljivosti zmogljivostim dobavne verige. ATech nam je pomagal razviti učinkovite in zanesljive krmilnike motorjev. Kljub negotovosti, povezani z obnašanjem na trgu, so pri ATechu rešili vse težave z dolgoročno nabavo nekaterih delov, vsa nadaljnja vprašanja glede proizvodov pa so obravnavali preko svoje dobavne verige.«
Miha Benčina, direktor nabave, IMP PUMPS

GOLD CLUB

»Med vsemi domačimi in tujimi dobavitelji, s katerimi sodelujemo, je ATech eden izmed najbolj zanesljivih in najboljših. Pravočasne dobave, skrb za kvalitetne in zanesljive dogovore so bistvene značilnosti, zaradi katerih smo se odločili, da bomo v prihodnosti s podjetjem ATech še sodelovali.«
mag. Boštjan Stopar, generalni direktor, Gold Club

CIMOS

“Ko je Cimos vstopil na trg avtomobilskih mehatronskih proizvodov, je ATech z bogatim znanjem na področju načrtovanja elektronske strojne opreme in kompleksnih programskih algoritmov postal naš dragocen partner. V navezi z ekipo odličnih inženirjev smo razvili za varnost pomemben del avtomobilske zavore, ki je nedvomno le prvi korak v dolgo in uspešno sodelovanje.”

Damjan Boštjančič, razvojno-testni laboratorij, Cimos

FOTONA

Zaradi ATechove izjemne učinkovitosti smo lahko pri Fotoni brez skrbi. Fotona se je s pomočjo ATechove zanesljive dobave osredotočila na svoj posel in povečala prodajo.
“Z ATechom sodelujemo že več kot 20 let. V tem času je postal ključni partner v proizvodnji kompleksne elektronike, ki so vgrajene v naše proizvode. Pri ATechu so dokazali, da obvladujejo upravljanje sprememb, tako na področju tehnične dokumentacije kot materialne osnove, da so osredotočeni na proces stalnega izboljševanja kakovosti in imajo aktivno vlogo v našem partnerskem odnosu.”
Branko Tovornik, nabavni direktor, Fotona

MESI

“Ko razvijaš medicinsko aparaturo, je zelo pomembno, da sodeluješ s poslovnim partnerjem, ki je sposoben sestaviti točno takšno tiskano vezje, kot si ga načrtoval. ATechovi zaposleni so bili pripravljeni usklajevati dogovore z veliko mero razumevanja do naših zahtev. Sedaj nam zagotavljajo kompleksna tiskana vezja, potrebna za proizvodnjo medicinskih naprav ABPI MD.”
Daša Košec, direktorica trženja, Mesi