Zaposlovanje

SI PAMETEN, AMBICIOZEN, ZANESLJIV
in ZMOŽEN DELA V SKUPINI?

VABIMO TE K SODELOVANJU!

Zaposlovanje

Zaposleni so v ATechu prva izmed treh najpomembnejših podjetniških vrednot.

Zaposleni predstavljajo prvo in najpomembnejšo podjetniško vrednoto v ATechu. Ekipa ATecha šteje 100 ljudi, povprečna starost zaposlenih je 35 let. Cilje dosegamo s skupnim delom, saj verjamemo, da je veriga le tako močna, kot je močan njen najšibkejši člen.

V okolju, ki spodbuja in goji inovativnost in podjetnost, ima vsak posameznik možnost za osebni razvoj. Za naše zaposlene organiziramo letno skoraj 1800 ur strokovnega usposabljanja in izobraževanja.

Želiš sodelovati pri ustvarjanju inovativnih elektronskih naprav, ki varčujejo z energijo in lajšajo življenje uporabnikom po svetu?

Želiš biti del ekipe, ki spodbuja osebno rast in podjetnost ter ustvarja partnerstva s svojimi kupci?

Če si inovativen,ambiciozen, zanesljiv, rad delaš v skupini in si želiš uspeha, razvoja ter osebne rasti, bi te radi spoznali.

POŠLJI CV

Knjigovodja (m/ž)

Na svojem delovnem mestu boste odgovorni za pravilno, strokovno in pravočasno izvajanje knjigovodskih in računovodskih del, knjiženje vseh vrst poslovnih dogodkov, usklajevanje kontov in stanj, priprava predlogov za plačila, administrativna dela, komunikacija s strankami… Več…

Business developer (m/ž)

Na svojem delovnem mestu boste odgovorni za cenovno optimalno izvedbo prodajnih poslov, za ustrezno upravljanje prodajnega osebja in za pravilen nastop na tržišču v smislu povečevanja ugleda družbe. Pri svojem delu boste samostojni, nudili vam bomo vso podporo pri uvajanju v delu in sprotnem opravljanju delovnih obveznosti ter vam nudili dodaten razvoj vaših znanj in kompetenc. Več…

KARIERNA PRILOŽNOST - Iščemo nove člane ekipe. Zainteresirani? Prijavite se!
Copyright © 2019 - ATech elektronika d.o.o. All rights reserved.