Zaposlovanje

SI PAMETEN, AMBICIOZEN, ZANESLJIV
in ZMOŽEN DELA V SKUPINI?

VABIMO TE K SODELOVANJU!

Zaposlovanje

Zaposleni so v ATechu prva izmed treh najpomembnejših podjetniških vrednot.

Zaposleni predstavljajo prvo in najpomembnejšo podjetniško vrednoto v ATechu. Ekipa ATecha šteje 100 ljudi, povprečna starost zaposlenih je 35 let. Cilje dosegamo s skupnim delom, saj verjamemo, da je veriga le tako močna, kot je močan njen najšibkejši člen.

V okolju, ki spodbuja in goji inovativnost in podjetnost, ima vsak posameznik možnost za osebni razvoj. Za naše zaposlene organiziramo letno skoraj 1800 ur strokovnega usposabljanja in izobraževanja.

Želiš sodelovati pri ustvarjanju inovativnih elektronskih naprav, ki varčujejo z energijo in lajšajo življenje uporabnikom po svetu?

Želiš biti del ekipe, ki spodbuja osebno rast in podjetnost ter ustvarja partnerstva s svojimi kupci?

Če si inovativen,ambiciozen, zanesljiv, rad delaš v skupini in si želiš uspeha, razvoja ter osebne rasti, bi te radi spoznali.

POŠLJI CV

Samostojni vodja kupcev (m/ž)

Kandidat bo na svojem delovnem področju odgovoren za: samostojno upravljanje določene baze obstoječih kupcev, sklepanje novih prodajnih poslov pri obstoječih in novih kupcih, vodenje razvojnih projektov, celovita skrb za ustrezno izvajanje dela prodajnega procesa, priprava budgeta prodaje za svojo bazo kupcev. Več…

KARIERNA PRILOŽNOST - Iščemo nove člane ekipe. Zainteresirani? Prijavite se!
Copyright © 2020 - ATech elektronika d.o.o. All rights reserved.