Zanesljiv partner

Pridobite konkurenčno
prednost
v vsakem členu
vrednostne verigePovečajte svoj tržni potencial. Pomagali vam bomo oblikovati in izdelati inovativno elektroniko za vaš proizvod, ki bo hitrejši, kvalitetnejši in zmogljivejši od konkurenčnih.

Verjamemo, da se tekma za kakovost nikoli ne končna.Zato smo ustvarili okolje, v katerem so mogoče stalne izboljšave. Zaradi naše ekspeditivnosti in najboljših storitev za kupce smo postali zanesljiv partner, za razvoj elektronike in proizvodnjo elektronike najboljšim industrijskim znamkam.

Naš sistem obvladovanja kakovosti je sad 25 letnega razvoja in izboljšav najboljših praks, procesov in orodji za izdelavo elektronike in proizvodnjo elektronike.

Partnerji nas cenijo zaradi naših stalnih novosti in izboljšav:ne zadovoljimo se le s pokrivanjem njihovih potreb, ampak se vedno trudimo preseči pričakovanja, tako da sledimo trendom in nudimo najnaprednejše industrijske rešitve, ki pomagajo našim kupcem ostati korak pred konkurenco.

ZAKAJ:

Verjamemo v prihodnost avtomatizacije, povezanih strank in pametnih proizvodov, ki bodo uporabnikom olajšali življenje.

KAKO:

Že od leta 1990 sledimo trendom in postavljamo nove standarde za elektroniko, izdelano po naročilu, namenjeno širokemu spektru industrij.

Nenehno vlagamo v znanje, raziskave, razvoj in tehnološki napredek, da bi vam zagotovili najnaprednejšo elektroniko ter izboljšali vaše izdelke in posel.

KAJ:

Razvojne in proizvodne storitve za vrhunsko elektroniko, izdelane po naročilu. 1,2 milijona sestavljenih tiskanih vezij na leto. 100 zaposlenih. 150 zadovoljnih strank s celega sveta.

PREBERI VEČ

Davor Jakulin
Lastnik in ustanovitelj

“ATechov uspeh temelji na internem razvoju izdelkov in vztrajnem prizadevanju za inovacije in odličnost. Medprocesni nadzor nam omogoča zagotavljanje kakovosti. Zato stalno vlagamo v najboljšo opremo in procese, da bi našim kupcem zagotovili visoko kakovost elektronike.”

KONTAKTIRAJTE NAS


KARIERNA PRILOŽNOST - Iščemo nove člane ekipe. Zainteresirani? Prijavite se!
Copyright © 2020 - ATech elektronika d.o.o. All rights reserved.