Domov

Vaše izzive
spremenimo v
napredne
elektronske rešitve

Preberi več

arrow

Garancija za brezskrbnost
RAZVOJ
NAPREDNE ELEKTRONIKE

Črpajte navdih pri izjemni ekipi razvojnih inženirjev, ki s svojimi izkušnjami in znanjem vaše vizije spreminjajo v pametne elektronske rešitve. Za vse dejavnosti.

Preberi več

STORITVE
EMS

Izberite prilagodljivega in zanesljivega partnerja, ki bo po ugodni ceni in v kratkem času razvil in proizvedel pametno elektroniko za potrebe trženja. Zadovoljstvo zagotovljeno.

Preberi več

ZANESLJIV
PARTNER

Dvignite svoje podjetje na višji nivo, z rešitvami, odgovori in tehnologijami, s pomočjo katerih se boste razlikovali od konkurence. To počnemo že od leta 1990.

Preberi več

Zgodbe o uspehu
 •  
 •  
 •  
 • GEMA

  »ATech cenimo kot dobavitelja, zato je pomemben del naših načrtov za prihodnost.«
  Egger Bruno, operativni direktor, GEMA

 • IMP PUMPS

  »Iskali smo zanesljiv proizvod, z visoko stopnjo prilagodljivosti zmogljivostim dobavne verige. ATech nam je pomagal razviti učinkovite in zanesljive krmilnike motorjev. Kljub negotovosti, povezani z obnašanjem na trgu, so pri ATechu rešili vse težave z dolgoročno nabavo nekaterih delov, vsa nadaljnja vprašanja glede proizvodov pa so obravnavali preko svoje dobavne verige.«
  Miha Benčina, direktor nabave, IMP PUMPS

 • GOLD CLUB

  »Med vsemi domačimi in tujimi dobavitelji, s katerimi sodelujemo, je ATech eden izmed najbolj zanesljivih in najboljših. Pravočasne dobave, skrb za kvalitetne in zanesljive dogovore so bistvene značilnosti, zaradi katerih smo se odločili, da bomo v prihodnosti s podjetjem ATech še sodelovali.«
  mag. Boštjan Stopar, generalni direktor, Gold Club

 • CIMOS

  “Ko je Cimos vstopil na trg avtomobilskih mehatronskih proizvodov, je ATech z bogatim znanjem na področju načrtovanja elektronske strojne opreme in kompleksnih programskih algoritmov postal naš dragocen partner. V navezi z ekipo odličnih inženirjev smo razvili za varnost pomemben del avtomobilske zavore, ki je nedvomno le prvi korak v dolgo in uspešno sodelovanje.”

  Damjan Boštjančič, razvojno-testni laboratorij, Cimos

 • FOTONA

  Zaradi ATechove izjemne učinkovitosti smo lahko pri Fotoni brez skrbi. Fotona se je s pomočjo ATechove zanesljive dobave osredotočila na svoj posel in povečala prodajo.
  “Z ATechom sodelujemo že več kot 20 let. V tem času je postal ključni partner v proizvodnji kompleksne elektronike, ki so vgrajene v naše proizvode. Pri ATechu so dokazali, da obvladujejo upravljanje sprememb, tako na področju tehnične dokumentacije kot materialne osnove, da so osredotočeni na proces stalnega izboljševanja kakovosti in imajo aktivno vlogo v našem partnerskem odnosu.”
  Branko Tovornik, nabavni direktor, Fotona

 • MESI

  “Ko razvijaš medicinsko aparaturo, je zelo pomembno, da sodeluješ s poslovnim partnerjem, ki je sposoben sestaviti točno takšno tiskano vezje, kot si ga načrtoval. ATechovi zaposleni so bili pripravljeni usklajevati dogovore z veliko mero razumevanja do naših zahtev. Sedaj nam zagotavljajo kompleksna tiskana vezja, potrebna za proizvodnjo medicinskih naprav ABPI MD.”
  Daša Košec, direktorica trženja, Mesi

 • DANFOSS

  “ATech nam zagotavlja zelo kakovostne proizvode in dobavo, ki presega 99% zanesljivost. Naše uspešno poslovno sodelovanje temelji na zanesljivih logističnih pristopih in obvladovanju tveganj, za kar ATech skrbi že več kot 10 let. S pomočjo tako zanesljivega partnerja smo se lahko osredotočili na naše delo, povečali prodajo in tržni delež.”
  Aleksander Zalaznik, podpredsednik, Danfoss

Ostanite na tekočem!
E-NOVICE
Naročite se na e-novice:

POSTANITE DEL SPREMEMB!

Ugotovite, kako lahko pomagamo spremeniti vaš proizvod v visoko tehnološko in uporabnikom prijazno rešitev.

KONTAKTIRAJTE NAS

KARIERNA PRILOŽNOST - Iščemo nove člane ekipe. Zainteresirani? Prijavite se!
Copyright © 2020 - ATech elektronika d.o.o. All rights reserved.