Električna orodja

Odkrijte
ATechov svet
pametne
elektronike

Zgodbe o uspehu

ODLIČNA UPORABNIŠKA IZKUŠNJA
ATRAKTIVEN DIZAJN
UPORABNIKOM PRIJAZNO DELOVANJE


Poznaš cilj. Mi vemo, kako ga doseči. Od inteligentnih krmilj motorja do interneta stvari – znamo najti rešitev za vsako potrebo, katerekoli industrije. Preverite. •  
 •  
 •  
 • GEMA

  »ATech cenimo kot dobavitelja, zato je pomemben del naših načrtov za prihodnost.«
  Egger Bruno, operativni direktor, GEMA

 • IMP PUMPS

  »Iskali smo zanesljiv proizvod, z visoko stopnjo prilagodljivosti zmogljivostim dobavne verige. ATech nam je pomagal razviti učinkovite in zanesljive krmilnike motorjev. Kljub negotovosti, povezani z obnašanjem na trgu, so pri ATechu rešili vse težave z dolgoročno nabavo nekaterih delov, vsa nadaljnja vprašanja glede proizvodov pa so obravnavali preko svoje dobavne verige.«
  Miha Benčina, direktor nabave, IMP PUMPS

 • GOLD CLUB

  »Med vsemi domačimi in tujimi dobavitelji, s katerimi sodelujemo, je ATech eden izmed najbolj zanesljivih in najboljših. Pravočasne dobave, skrb za kvalitetne in zanesljive dogovore so bistvene značilnosti, zaradi katerih smo se odločili, da bomo v prihodnosti s podjetjem ATech še sodelovali.«
  mag. Boštjan Stopar, generalni direktor, Gold Club

 • CIMOS

  “Ko je Cimos vstopil na trg avtomobilskih mehatronskih proizvodov, je ATech z bogatim znanjem na področju načrtovanja elektronske strojne opreme in kompleksnih programskih algoritmov postal naš dragocen partner. V navezi z ekipo odličnih inženirjev smo razvili za varnost pomemben del avtomobilske zavore, ki je nedvomno le prvi korak v dolgo in uspešno sodelovanje.”

  Damjan Boštjančič, razvojno-testni laboratorij, Cimos

 • FOTONA

  Zaradi ATechove izjemne učinkovitosti smo lahko pri Fotoni brez skrbi. Fotona se je s pomočjo ATechove zanesljive dobave osredotočila na svoj posel in povečala prodajo.
  “Z ATechom sodelujemo že več kot 20 let. V tem času je postal ključni partner v proizvodnji kompleksne elektronike, ki so vgrajene v naše proizvode. Pri ATechu so dokazali, da obvladujejo upravljanje sprememb, tako na področju tehnične dokumentacije kot materialne osnove, da so osredotočeni na proces stalnega izboljševanja kakovosti in imajo aktivno vlogo v našem partnerskem odnosu.”
  Branko Tovornik, nabavni direktor, Fotona

 • MESI

  “Ko razvijaš medicinsko aparaturo, je zelo pomembno, da sodeluješ s poslovnim partnerjem, ki je sposoben sestaviti točno takšno tiskano vezje, kot si ga načrtoval. ATechovi zaposleni so bili pripravljeni usklajevati dogovore z veliko mero razumevanja do naših zahtev. Sedaj nam zagotavljajo kompleksna tiskana vezja, potrebna za proizvodnjo medicinskih naprav ABPI MD.”
  Daša Košec, direktorica trženja, Mesi

 • DANFOSS

  “ATech nam zagotavlja zelo kakovostne proizvode in dobavo, ki presega 99% zanesljivost. Naše uspešno poslovno sodelovanje temelji na zanesljivih logističnih pristopih in obvladovanju tveganj, za kar ATech skrbi že več kot 10 let. S pomočjo tako zanesljivega partnerja smo se lahko osredotočili na naše delo, povečali prodajo in tržni delež.”
  Aleksander Zalaznik, podpredsednik, Danfoss


Other partners in power tools technologies They say we do magic, but it is only common sense.

KARIERNA PRILOŽNOST - Iščemo nove člane ekipe. Zainteresirani? Prijavite se!
Copyright © 2020 - ATech elektronika d.o.o. All rights reserved.